top of page

Syskrinet på Lena

Vi har i dag vært på besøk hos Syskrinet på Lena. Vi har vært så heldige at de ønsker å være en av våre samarbeidspartnere til å ta i mot, og levere ut rens. Oppstart er allerede i morgen! Så nå trenger ikke lenger innbyggere i Lena og omegn hele veien til Gjøvik for å levere vask eller rens.

Syskrinet på Lena har tre avdelinger i sine lokaler. Den ene avdelingen er Lena Kosmetikk som har kosmetikk og hårprodukter, den andre er kjent som Motekjeller´n der de har klær for unge og voksne damer og den tredje - Syskrinet er der innlevering og henting skal forekomme. Syskrinet har garn (sandnes, dale, viking m.fl.), sytilbehør, dyner og puter, ferdige gardiner og metervare med mye mer!

http://syskrinetlena.no/produkter.html

Vi vil hente og levere vask/rens på fredager hver uke hos Syskrinet, og tom. 5. April vil det være 10% på innlevert og forhåndsbetalt tøy på Lena. Syskrinet er også den eneste butikken som vi også kan tilby hurtigere rens ved (om det skulle behov), da vi kan hente/levere mandag-onsdag-fredag.

Vi gleder oss veldig til samarbeidet, og håper innbyggerne i Lena og omegn vil benytte seg av dette tilbudet - da vi vet det har vært etterspurt noen måneder!

Spre gjerne det glade budskap videre, slik at flere får med seg denne gla´nyheten!

#rensibutikk #lena #toten #syskrinet #rensibutikk #dittlokalerenseri

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page