top of page

Syskrinet på Lena

Vi har i dag vært på besøk hos Syskrinet på Lena. Vi har vært så heldige at de ønsker å være en av våre samarbeidspartnere til å ta i mot, og levere ut rens. Oppstart er allerede i morgen! Så nå trenger ikke lenger innbyggere i Lena og omegn hele veien til Gjøvik for å levere vask eller rens.

Syskrinet på Lena har tre avdelinger i sine lokaler. Den ene avdelingen er Lena Kosmetikk som har kosmetikk og hårprodukter, den andre er kjent som Motekjeller´n der de har klær for unge og voksne damer og den tredje - Syskrinet er der innlevering og henting skal forekomme. Syskrinet har garn (sandnes, dale, viking m.fl.), sytilbehør, dyner og puter, ferdige gardiner og metervare med mye mer!

Vi vil hente og levere vask/rens på fredager hver uke hos Syskrinet, og tom. 5. April vil det være 10% på innlevert og forhåndsbetalt tøy på Lena. Syskrinet er også den eneste butikken som vi også kan tilby hurtigere rens ved (om det skulle behov), da vi kan hente/levere mandag-onsdag-fredag.

Vi gleder oss veldig til samarbeidet, og håper innbyggerne i Lena og omegn vil benytte seg av dette tilbudet - da vi vet det har vært etterspurt noen måneder!

Spre gjerne det glade budskap videre, slik at flere får med seg denne gla´nyheten!

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page