top of page

"Rens i butikk" på Dokka

I uke 44 kjørte vi en konkurranse på Facebook, der befolkningen kunne gjette hvilken butikk som nå blir vår "nye" samarbeidspartner på Dokka. Svein Roger M. ble den heldige vinneren, og stikker av med et gavekort på 1000 kroner. Hans forslag var Stenerud AS. I august i år flyttet innehaver Mari Stenerud butikken fra Hov til Dokka.

Mari har de siste 31 årene drevet klesbutikken Stenerud AS i Hov sentrum, og vårt renseri har hatt et samarbeid med de i mange år. Nå kan du finne denne koselige klesbutikken i Storgata 45 på Dokka. Her kan du finne både klær til dame og barn.

Til barn fører hun merker som CeLaVi, Minymo, Kids Up, D-xel, Janus og Fixoni. Damene kan finne mye fint blandt Boheme, Soyaconcept, Pulz, Massimo, Janus, Triumph og Safa. I tillegg har hun smykker fra Arts&Craft og fine figurer fra Medusa som blir produsert på Bali.

Åpningstidene til Stenerud AS er

Mandag - Fredag 09.00 til 17.00 og Lørdag 09.00 til 15.00

Vi henter og leverer fast på torsdager, slik at man kan forvente seg en ukes leveringstid på vask og rens. Rens av skinn eller tepper må det beregnes noe lengre leveringstid. Vi har også muligheten til å levere raskere om dette avtales med Stenerud og oss på Gamletorvet Rens. Følg Stenerud AS på Facebook her.

Vi på Gamletorvet gleder oss til samarbeidet, og håper dette er en tjenesten befolkningen i Dokka og nærområdet ønsker å benytte seg av. En stor takk til Mari som ønsker å fortsette med denne tjenesten - vi håper på et fortsatt langt og godt samarbeid!

Comentarios


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page