top of page

Covid-19

Det er overalt i nyhetene, og det har vært samtaleemnet til alle nordmenn de siste to ukene. Coronaviruset påvirker alle. De som har fått barn ut av barnehage og skole, de fantastiske menneskene som arbeider i helsevesenet, arbeidstakere og arbeidsgivere. Dette påvirker alle, og det påvirker oss.

Vi har siden 13. Mars hatt dørene lukket for innlevering og utlevering av privattøy. Dette gjorde vi for at vi skulle kunne fortsette med drift av bedriftsmarkedet, i tillegg til at etterspørselen var lav. Vi har sittet i møter med Norsk Renseri- og Vaskeriforening, og funnet ut at det er lite informasjon og forskning rundt viruset og spredning på klær. Vi valgte derfor å stenge dørene til vi hadde mer informasjon og fikk på plass rutiner.

For at Gamletorvet Rens ikke skal bidra til smitte, vil tøyet nå settes i karantene i 96 timer før vi tar det inn i produksjonen. Tøyet skal også stå i karantene i 96 timer etter ferdig behandling. På alt som kan vaskes bruker vi desinfiserende middel som virker ned til 40 grader. Det vil bli to disker, en for innlevering og en for utlevering. Vi ber om at alle kunder som skal levere noe inn har dette i plastposer.

På grunn av økende etterspørsel på privatmarkedet har vi nå valgt å åpne dørene igjen med redusert åpningstid i uke 13*:

*Åpningstidene i ukene fremover kan endre seg, vi ber derfor vår kunder om å følge oss på sosial medier. Der vil informasjon bli lagt ut fortløpende.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page