top of page

Opplands Bryllupsmesse 2017

I år, som i fjor, deltok vi med stand på Opplands Bryllupsmesse 2017. Vi må innrømme at vi var en god del mer forberedt i år, ettersom alt som kunne gå galt i fjor gikk galt - i tillegg til at vi hadde veldig lite tid til å forberede oss. Selv om vi var bedre forberedt i år gikk ikke alt på skinner, for søndag morgen var vi tomme for toner på printeren - og vi manglet 25 brosjyrer. Heldigvis fant vi igjen en god gammel printer, så det problemet løste seg! Deretter pakket vi bilen og suste nedover til Strand Hotell på Gjøvik.

Dørene åpnet 15:00. Da var bordet ferdig dekket, og alle våre produkter utstilt. Det var en del besøkende allerede klokken 15:00 (mye pga. at de første 100 fikk goodiebags) og deretter ble folkemengden noe mindre i påvente av moteshow i Sal 1 klokka 17:00.

Vi på Gamletorvet Rens & Skjorteservice hadde en strålende søndag, der vi fikk vist hva vi kan bistå med i bryllupsplanleggingen (utleie av duker etc.), samtidig som vi fikk snakket med hyggelige mennesker og vist frem våre nye produkter. Under moteshowet var det en heldig brud som fikk et gavekort hos oss til en verdi av 2 500,- (rens av brudekjole og leie av duker). Vi gratulerer, og gleder oss masse til planlegging av bord!


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page