top of page

Flekkfjerning til hjemmebruk


Vanish er en fin flekkfjerner, men i det siste har vi hatt mange kunder som har vært uheldige med akkurat denne typen flekkfjerner. Vi velger derfor å lage et innlegg der vi minner dere på bruken av Vanish. 1. Vanish skal IKKE brukes på tøy som kun skal renses. Dette gjelder også alt annet av flekkfjerning til bruk i husholdningene, da såperester kan reagere med rensevæsken og plaggene kan i værste fall bli ødelagt. Har du prøvd flekkfjerning hjemme selv, da er det viktig at du opplyser renseriet om dette ved levering. Kjemikaler reagerer forskjellig. 2. Vanish har en reaksjonstid på 1-5 minutter. Ligger flekkfjerneren på for lenge kan dette resultere i misfarging og i værste fall hull. Når du har sprayet på Vanish så følg nøye med på tøyet, ikke la det ligge for lenge! 3. Er du usikker på om tøyet vil miste farge? Prøv Vanish et sted på tøyet som ikke er synlig ved bruk. 4. Ikke la tøy med Vanish ligge i sollys, da risikerer du at tøyet endrer farge. Vanish skal kun være på tøyet i maks 5 minutter. Dette er som sagt ikke et innlegg for å sette Vanish i dårlig lys, men å bevisstgjøre bruken av flekkfjerning i husholdningene 😊 Har du fått en flekk på tøyet ditt og du er usikker på hva du skal gjøre? Ring oss, så gir vi deg tips og råd om hvordan du kan behandle flekken selv eller hva du eventuelt bør gjøre før du leverer tøyet til rens hos oss 😊 Vi er her for å hjelpe kundene våre! Syntes du innlegget var lærerikt, bruker kanskje du Vanish selv, eller kjenner noen som gjør det? 😊 Del gjerne innlegget vårt.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page