top of page

Åpningstider i Juli

Det står 1. Juli i kalenderen. Det er tid for mindre stress, og ferietid for mange. Mange reiser også kanskje til utlandet. Vi har i år bestemt oss for å endre våre åpningstider i Juli, slik at vi kan få ferieplanen til å gå opp - i tillegg til at det er en litt roligere sesong for oss. Vi har våre faste bedriftskunder, og produksjonen vil gå som normalt.

Rekker du ikke våre åpningstider? Fortvil ikke. Vi har et samarbeid med Palma på CC Gjøvik som følger senterets åpningstider. Mandag til Fredag 10-21 og Lørdag 10-18. Hos Palma kan du levere og hente det har lyst til å få vasket eller renset.

For mer informasjon om "Rens i Butikk" ring oss på tlf. 97 00 18 15 eller send oss en epost på post@gamletorvetrens.no. Du finner oss også på Facebook og Instagram!

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer! Hilsen oss jentene på Gamletorvet.


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page