top of page

Graving i Øvre Torvgate

Vi beklager så mye for kaoset utenfor våre lokaler i Øvre Torvgate 22. Den enkleste ankomsten til oss nå er å parkere på "Torvet" og gå de få meterne opp til oss. Skulle dette være vanskelig for noen av våre kunder kan dere gjerne ringe oss på tlf. 97001815 så finner vi en løsning slik at dere fortsatt skal få hentet og levert tøy.

Vi har i dag snakket med Eidsiva som holder på med graving oppover Bassengveien, og de er snart ferdige slik at grøftene skal fylles igjen. Samtidig som denne gravingen pga. fjernvarme skjer, skal også Gjøvik Kommune flytte kumlokkene i Øvre Torvgate. Vi er lovet at de skal være ferdige 5/10. Vi beklager igjen så mye for det ekstraarbeid som forekommer på grunn av graving, og ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page